let’s get started

Laten we een Geweldige Website gaan Maken!

LEADZ Website

69,- per maand

Start jouw LEADZ Website voor een vast bedrag van slechts € 69,- per maand. Geen langlopende contracten, maar gewoon per maand opzegbaar (maar dit wil je natuurlijk niet!). Ben je niet tevreden dan ontvang je zelfs binnen 14 dagen je eerste maandbedrag terug.

 

Jouw LEADZ Website bestaat uit:

 

 • De LEADZ Builder, waardoor je zonder kennis een perfecte website opbouwt
 • Perfecte SEO optimalisatie en tools (Behaal Top Posities in Google)
 • Vrijheid in opties, layout en aantal pagina’s
 • Kant en klare design templates welke allemaal volledig zijn aan te passen
 • Snelle Hosting, SSL, E-mail en Updates
 • Diverse Social Sharing Mogelijkheden
 • Ondersteuning door Professionals
 • Geschikt Voor Zowel B2B als B2C

 

LEADZ Webshop

89,- per maand

Start jouw LEADZ Webshop voor een vast bedrag van slechts € 89,- per maand. Geen langlopende contracten, maar gewoon per maand opzegbaar (maar dit wil je natuurlijk niet!). Ben je niet tevreden dan ontvang je zelfs binnen 14 dagen je eerste maandbedrag terug.

 

Jouw LEADZ Webshop bestaat uit:

 

 • De LEADZ Builder, waardoor je zonder kennis een perfecte website opbouwt
 • Perfecte SEO optimalisatie en tools (Behaal Top Posities in Google)
 • Vrijheid in opties, layout en aantal pagina’s
 • Kant en klare design templates welke allemaal volledig zijn aan te passen
 • Snelle Hosting, SSL, E-mail en Updates
 • Diverse Social Sharing Mogelijkheden
 • Ondersteuning door Professionals
 • Geschikt Voor Zowel B2B als B2C
 • Complete Webshop met onbeperkt aantal producten
 • Voorraadbeheer en diverse betalingsmethodes (o.a. iDEAL)

De meest gestelde vragen

Wat maakt een LEADZ Site anders?
Een LEADZ Site is ontwikkeld op basis van de meest slimme marketing en conversie tools, zodat je ook echt resultaat kunt behalen met jouw website of webshop. Daarnaast is het ontzettend eenvoudig gemaakt om mee te werken, zo kan iedereen ook zonder technische kennis een geweldige website maken. In basis kun je voor de lay-out kiezen voor een tal van templates, deze zelfs combineren, maar jij bent niet beperkt in je wensen qua lay-out. Alle thema’s kun je naar wens aanpassen, of je werkt zonder thema en ontwerpt volledig zelf je eigen LEADZ Site.
Kan een compleet pakket wel zo voordelig zijn?
Ja, wij hebben ons systeem dusdanig efficiënt ingericht, zodat jij voor een voordelig vast maandbedrag en zonder hoge investeringen direct aan de slag kan. Wanneer jij actief aan de slag gaat met jouw LEADZ Site dan zal je heel snel je maandelijkse investering terug gaan verdienen. Door de kosten laag te houden zorgen we ervoor dat niet alleen gerenommeerde bedrijven met een dergelijk systeem kunnen werken, maar dat het ook ideaal is voor starters en zzp’ers.
Zijn er verder nog kosten?
Nee, in basis is het slechts een vast bedrag per maand. Hiervoor krijg je een heel compleet pakket inclusief domeinnaam, webhosting en e-mail. Wel bieden wij de mogelijkheid om aanvullende diensten af te nemen, zoals het ontwerp van een bedrijfslogo, het schrijven van teksten of het inzetten van specifieke marketingscampagnes.
Kan ik het uitproberen?
Ja, je hebt de mogelijkheid na bestelling om binnen 14 dagen van je LEADZ Site af te zien. Mocht het uiteindelijk toch niet bij je passen dan kun je gewoon zonder opgaaf van redenen de bestelling ongedaan maken. Na deze periode is het abonnement gewoon maandelijks opzegbaar waardoor je niet aan langlopende contracten vast zit.
Ik heb al een website, kan ik deze importeren?
Dit is afhankelijk van het systeem van je huidige website of webshop. Neem even contact met ons op, zodat we dit voor je kunnen uitzoeken.
Ik heb al een domeinnaam?
Geen probleem, wij kunnen deze voor je verhuizen naar LEADZ. Wil je jouw domeinnaam liever zelf beheren, dan helpen we je met het instellen van de DNS.
Waar is de website mee opgebouwd?
De basis van het CMS systeem is WordPress. Dit systeem is door de jaren heen uitgegroeid tot een krachtige website builder en een robuust content management systeem (CMS).
Het beste van WordPress is dat het gemakkelijk te gebruiken is en flexibel. Volgens een recent onderzoek is WordPress verantwoordelijk voor 32,3% van alle websites op internet. Doordat de “motor” van een LEADZ Site, WordPress is, zijn er nauwelijks beperkingen (wat bij veel andere CMS systemen wel het geval is). Een LEADZ Site is hierdoor altijd aan te passen en uit te breiden.
Hoe zit het met de AVG?
Ook dit is goed geregeld. AVG staat voor ”Algemene Verordening Gegevensbescherming”. Wij zorgen ervoor dat jouw website “AVG Proof” wordt opgeleverd. Jouw website krijgt onder andere een duidelijke privacy verklaring en een Cookiebar. Daarnaast tonen we bij formulieren waar om persoonsgegevens wordt gevraagd dat helder is hoe er met deze gegevens wordt omgegaan. Daarnaast werken wij van LEADZ met een verplichte verwerkersovereenkomst.
Kan ik er mee stoppen?
Ja, al kunnen we ons niet voorstellen dat je dit wilt! Maar wil jij toch stoppen met jouw LEADZ Site, dan is deze gewoon per maand opzegbaar. Je kunt dan als je dit wilt een export ontvangen van alle content op jouw website, welke je weer kunt importeren in een andere website.
Rapport meer omzet en klanten

Wil jij meer omzet en klanten via je website?

Ontvang een persoonlijk advies hoe jij online meer omzet en klanten kunt krijgen!

Vraag nu tijdelijk GRATIS een gepersonaliseerd stappenplan aan!

You have Successfully Subscribed!