jouw leadz site

Scoren in Google

Uitstekend vindbaar in zoekmachines dankzij slimme SEO-tools

Zodra je website of webshop live is, wil je natuurlijk bezoekers trekken. SEO (Search Engine Optimization) is dé manier om jouw doelgroep te bereiken.

Elke LEADZ Site is vanaf de basis zo ontworpen dat je topposities in Google kunt veroveren. Technisch gezien is de website geoptimaliseerd voor SEO. Bovendien bieden we tal van geavanceerde SEO-tools binnen ons systeem.

Je hoeft je geen zorgen te maken over technische uitdagingen. Richt je gewoon op je content en begin met scoren in Google!

Goed vindbaar zijn in de zoekmachines met slimme SEO Tools
Snelle website

Waarom een LEADZ Site goed scoort in Google?

Alle websites die wij opleveren zijn “SEO Proof” en daarnaast zit de website ook nog vol met slimme SEO Tools.

Een snelle website

Een LEADZ Site is technisch volledig geoptimaliseerd naar snelheid. De snelheid van een website is een belangrijke “rankingsfactor” voor Google. De websites draaien allemaal op snelle webservers en daarnaast zijn ze volledig geoptimaliseerd om zo snel mogelijk te laden. Zodra jij bijvoorbeeld een afbeelding toevoegd aan je LEADZ Site wordt deze automatisch gecomprimeerd zodat de laadtijd van je website laag blijft. 

Meta tags

Voer eenvoudige de verschillende Meta tags in. Meta tags zijn bedoeld om informatie op te nemen over de inhoud van een website of een webpagina. Zo kun je bijvoorbeeld jouw weergave in de zoekmachines zelf schrijven. Daarnaast kun je afbeeldingen een zogenoemde Alt tag meegeven zodat Google precies weet waar de afbeelding over gaat.

Interne links

Ons systeem kan geautomatiseerd interne links aanmaken in jouw teksten. Een interne link is een link (verwijzing) binnen jouw eigen website, naar bijvoorbeeld een andere pagina. Interne links zijn een enorm krachtige SEO Tool, maar is vaak ook een behoorlijk tijdrovende klus. (zeker als je je website regelmatig aanpast of aanvult). Met jouw LEADZ SIte is het mogelijk om interne links volledig geautomatiseerd aan te maken. Ook zodra jij nieuwe content toevoegt zullen de links automatisch worden bijgewerkt op reeds bestaande pagina’s. 

SEO instellingen

Wij verzorgen de basis SEO instellingen van je website. Dit maakt het voor zoekmachines gemakkelijker om te weten waar jouw website over gaat. Daarnaast “melden” we jouw nieuwe website aan bij Google en dienen we ook de sitemaps (inhoudsopgave van de website) in. Hierdoor weet Google precies de weg op jouw website.

AMP

AMP staat voor Accelerated Mobile Page en is één van de nieuwste technieken. Het doel van AMP is de online ervaring van mobiele gebruikers verbeteren. Pagina’s en berichten worden speciaal voor mobiele weergave opnieuw opgemaakt zodat deze onder andere  sneller laden. Jouw LEADZ Site heeft de mogelijkheid om automatisch AMP pagina’s te genereren, zo ben je voorbereid op de “mobile-first index” van Google.

Blog mogelijkheden

Jouw LEADZ Site heeft uitgebreide blog mogelijkheden. Op deze manier kun je waardevolle content creëren. Hoe meer en hoe beter de content op je website hoe beter je zult gaan ranken in de zoekmachines. 

Daarom LEADZ!

Super snel online

Scoren in Google

Behaal meer conversies

Flexibel

Mobile responsive

Ondersteuning

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!

Rapport meer omzet en klanten

Wil jij meer omzet en klanten via je website?

Ontvang een persoonlijk advies hoe jij online meer omzet en klanten kunt krijgen!

Vraag nu tijdelijk GRATIS een gepersonaliseerd stappenplan aan!

You have Successfully Subscribed!