Responsive - Leadz Site

jouw leadz site

Mobile responsive!

Meer dan de helft van de bezoekers van jouw website doet dit via mobiel!

Het spreekt bijna voor zich dat ons systeem volledig mobile responsive is (past zich aan, aan het formaat van het device), al zijn er ook nu nog een heleboel websites die nog niet mobile responsive zijn.

Een LEADZ Site is echter meer dan responsive, in de Builder schakel je eenvoudig in weergave van desktop, tablet of mobiel. Zo creëer je het perfecte design voor elke weergave.

Naast het aanpassen van het design op de verschillende devices is het ook mogelijk om de inhoud aan te passen aan het device. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om op een desktop uitgebreidere teksten te tonen als op een mobiele telefoon. Dit noemen we ook wel “Adaptive”.

 

Een LEADZ Site is meer dan responsive

Een perfecte weergave op elk device

Of bezoekers jouw website benaderen via een desktop, tablet of mobiel, jouw website wordt altijd perfect weergegeven.

Mobile Responsive en Adaptive Design
Jouw website past zich aan, aan het gebruikte device van de bezoeker van jouw website. Zowel de layout als de inhoud van de website kan zich aanpassen.
LEADZ Builder
Schakel in de builder eenvoudig van weergave tussen desktop, tablet en mobiele telefoon. Zo kun jij direct zien hoe jouw website getoond wordt op de verschillende devices.
AMP
AMP staat voor Accelerated Mobile Page en is één van de nieuwste technieken. Het doel van AMP is de online ervaring van mobiele gebruikers verbeteren. Pagina’s en berichten worden speciaal voor mobiele weergave opnieuw opgemaakt zodat deze onder andere sneller laden. Jouw LEADZ Site heeft de mogelijkheid om automatisch AMP pagina’s te genereren, zo ben je voorbereid op de “mobile-first index” van Google.

Daarom LEADZ!

Super snel online

Scoren in Google

Behaal meer conversies

Flexibel

Mobile responsive

Ondersteuning

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!

Rapport meer omzet en klanten

Wil jij meer omzet en klanten via je website?

Ontvang een persoonlijk advies hoe jij online meer omzet en klanten kunt krijgen!

Vraag nu tijdelijk GRATIS een gepersonaliseerd stappenplan aan!

You have Successfully Subscribed!