jouw leadz site

Mobile responsive!

Meer dan 50% van je websitebezoekers komt via een mobiel apparaat!

Het is bijna vanzelfsprekend dat ons systeem volledig mobiel responsief is, wat betekent dat het zich naadloos aanpast aan elk schermformaat. Toch zijn er vandaag de dag nog steeds veel websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten.

Met een LEADZ Site ga je echter een stap verder dan alleen responsiviteit. Binnen de Builder kun je gemakkelijk schakelen tussen weergaven voor desktop, tablet en mobiel, waardoor je het ideale ontwerp voor elk apparaat kunt creëren.

Maar er is meer: naast het aanpassen van het design per apparaat, biedt onze site je ook de mogelijkheid om de inhoud per apparaattype te wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld besluiten om uitgebreidere teksten op een desktop te tonen dan op een smartphone. Dit principe heet “Adaptive”.

responsive webdesign

Perfecte weergave op elk apparaat

Of je bezoekers nu via een desktop, tablet of mobiel jouw website bekijken, de weergave is altijd optimaal.

Mobile Responsive en Adaptive Design
Jouw website past zich aan, aan het gebruikte device van de bezoeker van jouw website. Zowel de layout als de inhoud van de website kan zich aanpassen.
LEADZ Builder
Schakel in de builder eenvoudig van weergave tussen desktop, tablet en mobiele telefoon. Zo kun jij direct zien hoe jouw website getoond wordt op de verschillende devices.
AMP
AMP staat voor Accelerated Mobile Page en is één van de nieuwste technieken. Het doel van AMP is de online ervaring van mobiele gebruikers verbeteren. Pagina’s en berichten worden speciaal voor mobiele weergave opnieuw opgemaakt zodat deze onder andere sneller laden. Jouw LEADZ Site heeft de mogelijkheid om automatisch AMP pagina’s te genereren, zo ben je voorbereid op de “mobile-first index” van Google.

Daarom LEADZ!

Super snel online

Scoren in Google

Behaal meer conversies

Flexibel

Mobile responsive

Ondersteuning

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!

Rapport meer omzet en klanten

Wil jij meer omzet en klanten via je website?

Ontvang een persoonlijk advies hoe jij online meer omzet en klanten kunt krijgen!

Vraag nu tijdelijk GRATIS een gepersonaliseerd stappenplan aan!

You have Successfully Subscribed!