jouw leadz site

Super snel online!

Binnen een week staat de basis van jouw website al online!

Meld je aan en we schieten meteen uit de startblokken om de layout naar wens op te zetten. Zo kun jij direct beginnen met het plaatsen van jouw content.

Heb je al een website online en wil je dat jouw LEADZ Site pas zichtbaar is wanneer alles perfect is? Geen zorgen. Je werkt in alle rust aan je nieuwe site terwijl de oude gewoon online blijft. Zodra jij 100% tevreden bent, linken we de domeinnaam aan je gloednieuwe site!

Met een LEADZ Site bouw je, zonder technische kennis, een indrukwekkende website of webshop. En mocht je ergens tegenaan lopen, dan staat een van onze specialisten klaar om je te helpen.

binnen een week jouw website online
De LEADZ website builder

Eenvoudig een website maken

Iedereen kan een geweldige website maken met LEADZ. Als jij de keuze maakt om met ons systeem te werken dan ontvang je o.a.:

De LEADZ Builder
Je hebt nog nooit zo eenvoudig een website gebouwd. De LEADZ Builder is een volledig nieuw website-platform welke de standaard WordPress editor vervangt door een enorm gebruiks vriendelijke visuele editor. Zowel professionele ontwerpers als nieuwkomers kunnen ervan genieten, waardoor je de mogelijkheid hebt om met verrassend gemak en efficiëntie spectaculaire ontwerpen te maken.
Trainingen
Na aanschaf van jouw LEADZ SIte heb je beschikking over een groot aanbod aan trainingen en tutorials. Hier leer je onder andere hoe jij met de LEADZ Builder heel eenvoudig een geweldige website maakt. Maar we leren je ook hoe je je website zo inricht dat deze goed vindbaar wordt in Google en hoe je vervolgens gebruik maakt van de diverse marketing tools in ons website systeem.
Ondersteuning
In basis is ons systeem heel erg eenvoudig om mee te werken, daarnaast hebben we uitgebreide tutorials voor jouw beschikbaar staan, maar we begrijpen dat je misschien af en toe toch nog wat hulp kan gebruiken. Zolang jij gebruik maakt van de LEADZ software bieden wij jou ondersteuning. Heb jij vragen over de Builder, je marketing of misschien over extra functionaliteiten welke niet standaard zijn dan staan onze professionals voor je klaar om je te ondersteunen.

Daarom LEADZ!

Super snel online

Scoren in Google

Behaal meer conversies

Flexibel

Mobile responsive

Ondersteuning

Behaal meer resultaten met een LEADZ Site

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!

Rapport meer omzet en klanten

Wil jij meer omzet en klanten via je website?

Ontvang een persoonlijk advies hoe jij online meer omzet en klanten kunt krijgen!

Vraag nu tijdelijk GRATIS een gepersonaliseerd stappenplan aan!

You have Successfully Subscribed!