jouw leadz site

Flexibel!

Gebruiksvriendelijk én uitermate flexibel!

De basis van een LEADZ Site is kinderlijk eenvoudig. Dankzij een breed scala aan voorgemaakte templates staat jouw website in een handomdraai online.

Ben je iemand die de lat hoger legt qua design? Geen probleem! Je kunt templates mixen, aanpassen of zelfs helemaal vanaf nul je eigen layout creëren.

En met het krachtige fundament van WordPress CMS blijft jouw website altijd flexibel. Er zijn tal van plugins beschikbaar die je probleemloos kunt toevoegen aan je LEADZ Site.

Gebruiksvriendelijk en flexibel
Gebruiksgemak ontmoet kracht

Gebruiksgemak ontmoet kracht.

Of je nu voor het eerst met een CMS systeem werkt of al ervaren bent, een LEADZ Site biedt de perfecte combinatie voor elke gebruiker.

Gebruiksgemak
Met de LEADZ Builder kan echt iedereen aan de slag. Je bouwt jouw website letterlijk aan de “voorkant” van je website. Hierdoor zie je live alle aanpassingen direct terug.
Krachtig
Er zijn maar weinig beperkingen in ons systeem, zo kun je als je dit wilt gewoon gebruik maken van plugins, css en koppelingen met externe systemen. (denk hierbij bijvoorbeeld aan een kassa koppeling)
Ondersteuning
Heb je specifieke wensen voor je website of webshop, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen vinden we samen een oplossing voor jouw wensen.

Daarom LEADZ!

Super snel online

Scoren in Google

Behaal meer conversies

Flexibel

Mobile responsive

Ondersteuning

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!

Rapport meer omzet en klanten

Wil jij meer omzet en klanten via je website?

Ontvang een persoonlijk advies hoe jij online meer omzet en klanten kunt krijgen!

Vraag nu tijdelijk GRATIS een gepersonaliseerd stappenplan aan!

You have Successfully Subscribed!