Flexibel - Leadz Site

jouw leadz site

Flexibel!

Enorm gebruiksvriendelijk, maar ook echt flexibel!

De basis van een LEADZ Site is ontzettend eenvoudig om te gebruiken, met het grote aanbod aan voor ontworpen templates staat jouw website in no-time online!

Maar ook voor de gebruikers die meer willen qua design is er ontzettend veel mogelijk, zo kun je templates combineren, aanpassen of helemaal van scratch de layout zelf opzetten.

Doordat het LEADZ Systeem in basis werkt met het krachtige WordPress CMS, blijft jouw website ook ontzettend flexibel in mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld talloze plugins beschikbaar welke allemaal geïnstalleerd kunnen worden in jouw LEADZ Site.

Enorm gebruiksvriendelijk, maar ook echt flexibel
Gebruiksgemak en krachtig

Gebruiksgemak en krachtig.

Of je nog nooit met een CMS syteem hebt gewerkt of al regelmatig, een LEADZ Site biedt voor beide gebruikers de ideale combinatie

Gebruiksgemak
Met de LEADZ Builder kan echt iedereen aan de slag. Je bouwt jouw website letterlijk aan de “voorkant” van je website. Hierdoor zie je live alle aanpassingen direct terug.
Krachtig
Er zijn maar weinig beperkingen in ons systeem, zo kun je als je dit wilt gewoon gebruik maken van plugins, css en koppelingen met externe systemen. (denk hierbij bijvoorbeeld aan een kassa koppeling)
Ondersteuning
Heb je specifieke wensen voor je website of webshop, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen vinden we samen een oplossing voor jouw wensen.

Daarom LEADZ!

Super snel online

Scoren in Google

Behaal meer conversies

Flexibel

Mobile responsive

Ondersteuning

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!

Rapport meer omzet en klanten

Wil jij meer omzet en klanten via je website?

Ontvang een persoonlijk advies hoe jij online meer omzet en klanten kunt krijgen!

Vraag nu tijdelijk GRATIS een gepersonaliseerd stappenplan aan!

You have Successfully Subscribed!